Privatlivspolitik


Dit privatliv er vigtigt for os. Det er Leymus Genomics politik at respektere dit privatliv når det omhandler den information vi samler ind på vores webside http://leymusgenomics.com/, samt andre sider vi ejer eller administrerer.

Vi spørger kun om personlig information når det er strengt nødvendigt for at kunne tilbyde dig den bedste service. Vi indsamler den på en fair og lovlig måde med dit samtykke. Vi giver altid besked når vi indsamler personlig information og oplyser om, hvordan den vil blive brugt.

Vi opbevarer kun indsamlet information så længe det er nødvendigt for at kunne tilbyde den ønskede service. Den information vi indsamler bliver opbevaret på sikker og tryg vis, for at undgå at data bliver tabt, stjålet, kopieret, modificeret eller på anden vis brugt på uautoriseret vis.

Vi deler aldrig personlig information offentligt eller med tredje-parter, medmindre vi bliver det underlagt ved lov.

Vores webside kan referere til eksterne sider, som ikke bliver administreret af os. Vær venligst opmærksom på, at vi ikke har kontrol over indhold eller praksis på disse sider, og ikke står ansvarlig for deres troværdighed eller måden, hvorpå de behandler privat information.

De er velkommen til at afslå vores anmodning om at indsamle din private information, dog med den forståelse, at vi muligvis så ikke kan tilbyde den ønskede service.

Deres fortsatte brug af vores hjemmeside vil blive opfattet som en accept af vores måde at håndtere din private information på. Hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan vi håndterer brugerdata og privat information på, så kontakt os endelig.

Denne politik er gældende fra 1. august 2019