Historien


Leymus Genomics blev etableret i 2017 i København. Vores formål er at tilbyde genomiske produkter af højeste kvalitet, med hurtige, effektive, intuitive og innovative løsninger, samt tilbyde Europas fineste analyse service og support af prøver og udstyr. Dette gælder lige fra DNA oprensning til PCR og NGS (Next Generation Sequencing), vådlabs produkter og data opbevaring. Vi tror på at løsningerne skal findes ved en kontinuerlig kommunikation mellem vores medarbejdere og partnere, der har arbejdet i industrien for genomisk udstyr samt løbende holder sig opdateret med dygtige forskere. Vi er i konstant dialog med forskerne, for at vide hvilke teknologier, der passer bedst til hvilke situationer og for præcist at vide, hvilke partnere vi skal henvende os til, for at kunne tilbyde den bedste løsning til netop dig.

Vi leverer produkter og services til Danmark, Finland, Island, Norge, Sverige og Tyskland*.

I 2020 begyndte vi at tilbyde Coronatestning på arbejdspladsen, for at sikre en tryghed hos medarbejdere og virksomheder. Dette gjorde vi i samarbejde med førende virusdoktorere, sygeplejersker og molekulærbiologer for at sikre en ekstra høj faglighed og kvalitet.

Mission


Vores mål er at tilbyde de bedste genomiske værktøjer indenfor NGS (Next Generation Sequencing). Vores service inkluderer data opbevaring, råd og vejledning fra forskere og doktorere omkring de bedste løsninger og desuden har vi et stort netværk af partnere, der kan køre og analysere prøver. Vi stiler efter at give et grundigt overblik over produkter og teknologier fra vores udbydere i den genomiske industri, for dermed at være en troværdig og faglig partner.

Formål og Filosofi


Vores produkter og ekspertise ligger hos teknologier, der relaterer sig til NGS (Next Generation Sequencing). Vi tilbyder service og opbevaring af store mængder data indenfor NGS. Yderligere bestræber vi os på at hjælpe dig med at finde de bedste løsninger til netop dit projekt. Mangler du hjælp til sekventering, bearbejdning af prøver eller data-opbevaring, så står Leymus Genomics til rådighed.

Er vi ikke selv i stand til at løse dit problem, vil vi arbejde hårdt på at finde netop den partner der kan. Vores partnere er således i stand til at køre store projekter, der måtte være for store eller komplekse til selv at kunne blive kørt eller hvor højt specialeret udstyr eller ekspertise er nødvendigt.

Vi repræsenterer et udvalg af firmaer som er de bedste på deres felt. De leverer oftest unikke tilgange og metoder, men mest af alt, leverer de den bedste kvalitet inden for deres område.

Alle vores produkter leveres med fuld kundesupport, både fra os, vores forskere, vores videnskabelige rådgivere og vores leverandører. Vi tilstræber at give hurtig og faglig service og feedback, og samtidig være nemme og fleksible at arbejde med. Selvom vi går efter at tilbyde den bedste løsning, så står vi heller ikke tilbage for at foreslå andre løsninger, hvis vores ikke er tilfredsstillende. Vi tager meget gerne imod feedback.

Vores kerneområde centrerer sig omkring NGS-teknologier og arbejdsgange. Vi er derfor meget interesserede i at tillære os ny viden om eksempelvis andre NGS og sekventeringsplatforme og jeres erfaringer med dem.

Hvis vi repræsenterer andre firmaer eller interesser, er vi altid åbne omkring det. Vi repræsenterer derfor aldrig andre økonomiske interesser end dem, der er opgivet på hjemmesiden. Firmaer vi repræsenterer, er blevet nøje udvalgt ud fra deres kvaliteten af deres produkter og deres omdømme. Vi håber, at deres innovative løsninger kan hjælpe os med at give jer den bedste service og fleksibilitet. Yderligere samler vi forskerne, så vi kan give jer den bedst mulige service.

* Nogle produkter og services kan være begrænsede i nogle lande

Hos Leymus Genomics


Vi stræber efter at tilbyde en uvildig rådgivning, 
hvor den rigtige løsning er målet og vores kriterie 
for succes. Vi vil altid gøre det klart, hvornår vi 
repræsenterer et andet firma.
Vi er opdateret på de toneangivende NGS-platforme og 
teknologier: PacBio, Illumina, IonTorrent, Qiagen, 
Oxford Nanopore, etc.
Vi leverer de bedste niche produkter i klassen – eller også kan vi frem til det bedste produkt til opgaven.

Ledelse


Leymus Genomics er grundlagt af Rasmus Brøndum, der også har rollen som CEO.

Rasmus har arbejdet i industrien for genomiske værktøjer og diagnostik siden 2005. Oprindeligt i det lille reagensfirma Fermentas, efterfulgt af en ansættelse hos Thermo Fischer Scientific og Illumina - verdens største leverandør af PCR, qPCR og NGS-udstyr. Senest har Rasmus haft en genomisk og diagnostisk rolle som Direktør hos Roche Molecular Diagnostics. Han har en MSc i Biologi og en MBA (HD) i International Business. Hans passion har altid været at hjælpe videnskaben, ved at tilbyde de bedst mulige diagnostiske og analytiske løsningerne. Rasmus har både arbejdet i små akademiske laboratoriefirmaer og hos nogle af verdens største genomiske laboratorier. Han har yderligere erfaringer fra kliniske laboratorier, biobanker, agro-genomics, og farmaceutiske firmaer.


Scientific Advisory board


In order to ensure the optimal guidance on genomics technology Leymus Genomics is establishing an advisory board. The board will consist of distinguished scientists, who are all working with different tools and projects in the Genomic industry.

The focus area is NGS and handling of NGS data.

PhD, Morten Rasmussen

Morten has more than 10 years of experience working with Next Generation Sequencing (454, Illumina, PacBio, 10X genomics among others). A lot of his work has focused on ancient DNA characterised by highly degraded, low-input samples. During his PhD, he led the first ancient human genome project. As the manager of a sequencing core he encountered a highly diverse set of problems and helped solve challenges related to all aspects of NGS. He has published more than 50 papers, 15 of which are in Nature or Science. Morten is a Postdoctoral fellow at Dept. of Genetics, Stanford University.


Medlem af